Forside        Event        Holdtilmelding       Holdoversigt        Shop       Bestyrelsen        Instruktører        Kalender       Betingelser
Skip Navigation Links
- Vedtægter
- Udmeldelse
- Galleri

 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
Kære alle sammen
 
Det er med stor glæde, at jeg som formand kan få lov til at byde velkommen til den første sæson i Odders nye fælles gymnastikforening Gymnastik Odder - GO. Gymnastik Odder er en forening, som favner både bredden og eliten og som noget nyt tilbyder et hold for voksne udviklingshæmmede. Vi synes det er vigtigt, at der skabes rum til alle som har lyst til at lave gymnastik og give mulighed for at opleve glæden og fællesskabet ved gymnastikken, uanset niveau og gymnastikgenre.
 
Vi ved at der har været bekymringer i forhold til uvisheden når noget gammelt forsvinder og noget nyt opstår. ”Vil der nu være et hold for mig?”, ”Hvilket hold skal mit barn gå på i næste sæson?” osv. Jeg har været en del af processen omkring planlægningen af denne sæson, og jeg kan fortælle at der er gjort det ypperligste for at lave et holdudbud, så der vil være gymnastik til alle børn, unge, voksne og ældre, hvor kvaliteten og bevægelsesglæden vil være i top.
 
Flere af jer vil desværre opleve at der er stigning i kontingentet. Hovedårsagen til kontingentstigningen er den forestående revidering af Odderordningen, som vil få konsekvenser i form af nedskæring i lokaletilskuddet og ændringer i medlemstilskuddet. Derudover er timeprisen for leje af lokaler i Spektrum Odder steget, hvilket får betydning for de hold som træner der.
 
Jeg glæder mig til en rigtig spændende første sæson med Gymnastik Odder, og vi håber at se jer på ét eller flere af foreningens mange hold.
 
Med venlig hilsen
Formand
Heidi Schmidt
 
 
 

 
 
 

Nyheder og Information

 
Vigtig dato: 
Forårsopvisning i Spektrum lørdag d. 11. april 2015

 
Generalforsamling søndag d. 22. februar kl. 14.00 i Rørth
 

Denne side er drevet af Klubmodul.dk